ΣΥΡΙΖΑ: «Η Αττική καίγεται και ο Στυλιανίδης βγήκε στα αποκαΐδια να δώσει συγχαρητήρια στον εαυτό του»

Lamianow.gr
Lamianow.gr 3 εβδομάδες ago Add a Comment
Updated 2022/07/20 at 9:24 ΜΜ
2 Min Read
siriza 3

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι ο κ. Στυλιανίδης «δεν βρήκε να δώσει μια πειστική εξήγηση στο γιατί οι κάτοικοι προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους αβοήθητοι ή γιατί αστυνομικοί επιχειρούν στα πύρινα μέτωπα, μετά τα 3.500 οργανικά κενά πυροσβεστών, και μάλιστα με… ποτιστήρια».

Τις δηλώσεις του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη, για τις μεγάλες πυρκαγιές που πλήττουν την Αττική και όχι μόνο, σχολίασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κουμουνδούρου σημείωσε ότι, τις τελευταίες εβδομάδες, οι πολίτες παρακολουθούν «τα επικοινωνιακά σόου των Μητσοτάκη – Στυλιανίδη, που τους διαβεβαίωναν ότι η χώρα έχει θωρακιστεί από τις πυρκαγιές. Και σήμερα, η Αττική για μία ακόμα φορά καίγεται».

«Συνιστούμε στον κ. Στυλιανίδη να μην προκαλεί»

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον Χρήστο Στυλιανίδη, ότι «ο αρμόδιος υπουργός βγήκε μπροστά στα αποκαΐδια να δώσει συγχαρητήρια στον εαυτό του».

Και υποστήριξε πως «δεν βρήκε να δώσει μια πειστική εξήγηση για το γιατί οι κάτοικοι προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους αβοήθητοι ή γιατί αστυνομικοί επιχειρούν στα πύρινα μέτωπα, μετά τα 3.500 οργανικά κενά πυροσβεστών, και μάλιστα με… ποτιστήρια».

Σημείωσε, μάλιστα, ότι ο κ. Στυλιανίδης «δεν πήρε κανένα μάθημα από το παρελθόν της χώρας ή από άλλες ευρωπαϊκές εμπειρίες, όπως ισχυρίστηκε. Το μόνο μάθημα που πήρε είναι από τον κ. Μητσοτάκη, που νομίζει ότι όσο πιο χοντρά τα ψέματα, τόσο πιο πειστικά είναι».

Τέλος, η Κουμουνδούρου κάλεσε τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστσίας, «αφού αρνείται», όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή της, «να καλύψει τα χιλιάδες κενά στην πυροσβεστική, του συνιστούμε τουλάχιστον να μην προκαλεί».

https://www.in.gr/

Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content