Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία, στην Πάτρα, καθώς ενημερώθηκε για ανήλικο που βρίσκεται μόνο του σε μπαλκόνι 5ου ορόφου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί είχε βγει στο μπαλκόνι πολυκατοικίας στην περιοχή της πλατείας Βουδ, και φώναζε τους γονείς του.
Το μικρό παιδί, όπως διαπιστώθηκε, ήταν μόνο στο σπίτι και γείτονες που το άκουσαν ειδοποίησαν αμέσως της Αστυνομία, για να μην υπάρξει κίνδυνος για το ανήλικο.
Οι αστυνομικοί φθάνοντας στην πολυκατοικία ανέβηκαν αμέσως στο όροφο όπου βρισκόταν το παιδί και από γειτονικό διαμέρισμα πέρασαν στο μπαλκόνι που βρισκόταν το παιδάκι, το πήραν στην αγκαλιά τους και το ηρέμησαν.
Στην συνέχεια το μετάφεραν με περιπολικό στο αστυνομικό τμήμα, ενώ παράλληλα διεξάγονται έρευνες για να εντοπιστούν οι γονείς του.
Πηγή: tempo24.news
































Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.