1

Ιστορική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή μέρα για τον αθλητισμό της Λαμίας. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ανακοίνωσε την εξασφάλιση της χρηματοδότησης για… κλειστό κολυμβητήριο στην Λαμία!

Ένα όνειρο δεκαετιών φαίνεται πως σιγά-σιγά θα πάρει σάρκα και οστά μετά την εξασφάλιση 9.5 εκ. ευρώ για την ανέγερση του έργου. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση του έργου από τον Δήμο Λαμιέων.

«Για πολλά χρόνια όλοι όσοι ζουν στην Λαμία άκουγαν για κολυμβητήριο και κολυμβητήριο δεν έβλεπαν. Σε αυτόν τον παραλογισμό, δηλαδή η έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας να μην έχει το δικό της κλειστό κολυμβητήριο, απαντάμε με μελέτη και σχέδιο και όχι με υποσχέσεις. Δεν πρόκειται για την εξαγγελία ενός έργου που θα γίνει, αλλά για την διαβεβαίωση ότι έχουμε εξασφαλίσει και έχουμε στο ταμείο μας 9,5 εκατ. ευρώ, ανοίγοντας τον δρόμο για την υλοποίησή του. Τα έως τώρα δεδομένα δεν μου επιτρέπουν να είμαι απαισιόδοξος. Αντιθέτως, μου δείχνουν ότι όσο προχωρούμε με προσεκτικό σχεδιασμό και σοβαρή μελέτη, μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε» τόνισε ο κύριος Μπακογιάννης.

Από πλευράς του ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραϊσκος συμπλήρωσε: “Σήμερα η Λαμία μας, η πρωτεύουσα της Περιφέρειάς μας μπορεί να υπερηφανεύεται για μια νέα αρχή, σε ένα θέμα το οποίο για χρόνια είχε βρεθεί στο περιθώριο. Μετά από επίπονη και συντονισμένη προσπάθεια, εξασφαλίστηκαν από την Περιφέρεια 9,5 εκατ. που απαιτούνται για την κατασκευή του κολυμβητηρίου, δίνοντας την σκυτάλη στον Δήμο Λαμιέων με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, για την υλοποίηση του έργου.

Σήμερα, όπως τόνισε και ο Περιφερειάρχης μας Κώστας Μπακογιάννης,με το έργο αυτό, ικανοποιείται το απολύτως εύλογο αίτημα των πολιτών της Λαμίας για τη δημιουργία σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων αναψυχής. Η εικόνα που βλέπετε, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η σημερινή εικόνα του έργου. Θέλουμε να βλέπουμε αυτή την εικόνα, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι πλέον μέσα στα απαιτούμενα χρονοδιαγράμματα του έργου, θα δούμε κάτι το εντελώς διαφορετικό. Μια διαφορετική εικόνα, για την οποία ο κάθε πολίτης θα αισθάνεται υπερήφανος και θα απολαμβάνει όλες εκείνες τις παροχές που θα δώσει ένα υπερσύγχρονο κλειστό κολυμβητικό κέντρο, πρότυπο για την Ελληνική Περιφέρεια.

Θα κλείσω απόλυτα ταυτισμένος με τα λόγια του Περιφερειάρχη μας Κώστα Μπακογιάννη: «Μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε», κατέληξε ο Θύμιος Καραϊσκος. 

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
lamianow

Πεπεισμένες οι ΗΠΑ ότι το δίκτυο Χακάνι βρίσκεται πίσω από τη βομβιστική επίθεση στην Καμπούλ

Previous article

Apple: Μειώνει στο μισό την παραγωγή των iPhone X

Next article

1 Comment

  1. Ο γιγαντουλης του 9% με συνέντευξη του πάει να καρπωθεί αυτό το έργο,και ας ξέρουμε όλοι ότι είναι μία προσωπική επιτυχία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Κώστα Μπακογιαννη…φυσικά και του Αντιπεριφερειάρχη κ.Θύμιου Καραϊσκου!

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in Featured