Ο φωτογράφος του πρακτορείου Eurokinissi Θανάσης Καλλιάρας βρέθηκε τα ξημερώματα σε αρτοποιείο στα Τρίκαλα και κατέγραψε με το φακό του βήμα βήμα την παρασκευή της παραδοσιακής λαγάνας.
Καρέ καρέ η παρασκευή παραδοσιακής λαγάνας σε αρτοποιείο των Τρικάλων τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας.
Σακιά με αλεύρι που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή παραδοσιακής λαγάνας
Ετοιμη η ζύμη για την παρασκευή παραδοσιακής λαγάνας
Ζύγισμα και τελευταίες ετοιμασίες για φούρνισμα
Ο αρτοποιός ρίχνει σουσάμι σε παραδοσιακές λαγάνες λίγο πριν το ψήσιμό τους
Αρτοποιός ξεφουρνίζει τις λαγάνες από τον φούρνο
Ετοιμες οι λαγάνες, φρέσκες και ζεστές
Πηγη-iefimerida.gr