Τρύφωνας Σαμαράς: «Αν κατέβαινα στην πολιτική θα πήγαινα με το ΚΚΕ»

Lamianow.gr
Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

«Το θέμα είναι να μπορείς αυτα που λες να τα κάνεις και στην πράξη γιατί η πολιτική είναι δύσκολη» δηλώνει ο Τρύφωνας Σαμαράς και εξηγεί πως δεν θα ασχοληθεί με την πολιτική γιατί είναι ακομη μικρός για να πολιτευτεί

Τις δηλώσεις του Βασίλειου Κωστέτσου, ο οποίος ανέφερε ότι ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την πολιτική σχολίασε ο Τρύφωνας Σαμαράς. «Ετοιμάζω το να ενταχθώ στην πολιτική» δήλωσε ο Βασίλειος Κωστέτσος, καθώς νιώθει «πιο ώριμος από ποτέ» για να γίνει αυτό. «Έχω βγάλει στην ζωή μου και την καριέρα μου τα λεφτά που ήθελα, οπότε δεν βλέπω την πολιτική, όπως την βλέπουν αρκετοί άλλοι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλειος Κωστέτσος, με τον Τρύφωνα Σαμαρά να σημειώνει ρίχνοντας το καρφί του: «Το θέμα είναι να μπορείς αυτα που λες να τα κάνεις και στην πράξη γιατί η πολιτική είναι δύσκολη».

«Εγώ πάντως αν αποφάσιζα να ασχοληθώ με την πολιτική και να γίνω βουλευτής θα πήγαινα με το ΚΚΕ, γιατί είναι ένα κόμμα που έχει υποστηρίξει και ο μπαμπάς μου», ανέφερε ο γνωστός κομμωτής και πρόσθεσε ότι δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με την πολιτική στις επερχόμενες εκλογές γιατί «είμαι ακόμη πολύ μικρός για να πολιτευτώ».

reader.gr

Share this Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *