Μια καλή εμφάνιση του Φιλίπε Κουτίνιο περίμεναν οι Ισπανοί για να βγάλουν και πάλι πρωτοσέλιδα με τον Βραζιλιάνο… Η MundoDeportivo αναφέρει πως έχει επέλθει απόλυτη συμφωνία του παίκτη με τη Μπαρτσελόνα, με τη Λίβερπουλ να λαμβάνει 128 εκατ.λίρες!
Ο ισπανικός Τύπος ασχολείται ασταμάτητα με τον Κουτίνιο από το καλοκαίρι του 2017, μετά και την ιστορία που εκτυλίχθηκε με τον αστέρα των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ και την άρνηση της ομάδας του ν’ αποδεχθεί οποιαδήποτε πρόταση για την παραχώρησή του.
Η MundoDeportivo, το πρωί της Πέμπτης, μόλις λίγες ώρες μετά το χατ-τρικ του Βραζιλιάνου στο τελικό 7-0 της Λίβερπουλ επί της Σπαρτάκ Μόσχας, κάνει λόγο για συμφωνία του διεθνή άσου με τους «μπλαουγκράνα» για τα πέντε χρόνια και ποσό 128 εκατ.λιρών που θα βάλει η αγγλική ομάδα στα ταμεία της.

Πηγή: england365.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.