Παράνομο νεκροταφείο με τάφους παιδιών σε αυλή σπιτιού ιερέα – Σοκαριστική καταγγελία

«Ο ιερέας θάβει εδώ και 20 χρόνια ανθρώπους. Τα τελευταία δύο χρόνια θάβει και παιδιά», αναφέρει καταγγελία

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Μετά από καταγγελία -και μάλιστα επώνυμη- ήρθε στο φως ένα παράνομο νεκροταφείο που διατηρούσε ιερέας, τον οποίο είχε παύσει η Εκκλησία προ ετών εξαιτίας της εμπλοκής του σε σκάνδαλο.

Το παράνομο νεκροταφείο διατηρούσε ο ιερέας στην αυλή του (!) στα Καλύβια.

Το θέμα έφερε στην επιφάνεια η εκπομπή του star «Αλήθειες με τη Ζήνα» δημιουργώντας αίσθηση.

Το εν λόγω νεκροταφείο εντοπίστηκε ανάμεσα σε εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα ενώ η υπόθεση είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι, όταν κατατέθηκε μήνυση. Σε αυτή αναφέρεται πως το νεκροταφείο χωρίζεται σε δύο τμήματα. Στο ένα γίνονται ταφές ενηλίκων και στο άλλο ταφές παιδιών.

Ο ιερέας υποστηρίζει πως έχει «δικαίωμα» να ενταφιάζει άτομα.

«Τα τελευταία δύο χρόνια θάβει και παιδιά»

«Ο ιερέας θάβει εδώ και 20 χρόνια ανθρώπους. Τα τελευταία δύο χρόνια θάβει και παιδιά», αναφέρει επώνυμα ο κ. Ταξιάρχης Πιτταράς που έκανε την καταγγελία.

Από την πλευρά του ο ιερέας Δημήτριος Ράικος υποστηρίζει πως πρόκειται για δήθεν παλιό μετόχι του Αγίου Όρους αλλά ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για ιδιωτικό χώρο που δεν υπάγεται στην εκκλησία.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως πάνω στις ταφόπλακες αναγράφονται ονόματα και ημερομηνίες του 2020 και του 2021 και κάποιοι τάφοι είναι κενοί.

in.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.