Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση

Από την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021 το Επιμελητήριο Φθιώτιδας θα λειτουργεί και θα εξυπηρετεί κανονικά τα μέλη του στις νέες του εγκαταστάσεις στην Λαμία, στον 1ο όροφο του πρώην κτιρίου της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της ΠΕ Φθιώτιδας επί των οδών Κύπρου 2 και Ανθήλης (είσοδος από Ανθήλης 11).

Παράλληλα ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι έως και τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τα νεότερα μέτρα κατά της νόσου COVID-19, για τις συναλλαγές με την υπηρεσία του φορέα μας απαιτείται η επίδειξη των κάτωθι:

– πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης (το τελευταίο έχει ισχύ μόνο για χρονικό διάστημα 6 μηνών)

– εναλλακτικά οι προσερχόμενοι στην υπηρεσία, απαιτείται να διαθέτουν βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό Covid-19 (PCR έως 72 ωρών ή rapid test έως 48 ωρών). Οι ανήλικοι από 4 έως και 17 ετών, μπορούν να προσκομίζουν εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).

Τα παραπάνω έγγραφα θα πρέπει να συνοδεύονται από το νόμιμο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας των συναλλασσομένων.

Η χρήση μάσκας για την είσοδο και την παραμονή στους χώρους του Επιμελητηρίου είναι υποχρεωτική για όλους, καθώς και η τήρηση της ελάχιστης απόστασης (1,5 μέτρο).

Επίσης προτείνεται, η εξυπηρέτηση του κοινού να γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like