“Από σήμερα το Δαδί είναι πραγματικά πολύ φτωχότερο” – Οι αποφάσεις του Δ.Σ Αμφίκλειας – Ελάτειας για τον Γιώργο Ξηρομερίτη

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Το αντίο της Τ.Κ Αμφίκλειας Ελάτειας στον εκλιπόντα Γιώργο Ξηρομερίτη…

“Η σημερινή μέρα ξημέρωσε με απέραντη θλίψη να διαπερνά όλους μας στην Αμφίκλεια και την ευρύτερη περιοχή, στο άκουσμα της κακής είδησης για τον Γιώργο Ξηρομερίτη.
Υπόδειγμα συζύγου και πατέρα. Άριστος επιστήμονας και επιχειρηματίας.

Πρωτοπόρος στη προσφορά και την αγάπη στον συνάνθρωπο. Συμπαραστάτης στον άρρωστο και τον φτωχό. Καταλυτική παρουσία στην κοινωνική ζωή του τόπου. Επικεφαλής στην προσπάθεια για την αναγέννηση και την ανάπτυξη της περιοχής.

Απώλεια τεράστια κυρίως για την οικογένειά του, αλλά και για όλους εμάς, τους φίλους, τους συνεργάτες, τους συμπατριώτες.

Εύχομαι ολόψυχα στη Σοφία, τα παιδιά, τη μητέρα και τον αδερφό του, κουράγιο και δύναμη. Η αγάπη του να τους συντροφεύει και να τους οδηγεί.
Όσο για εμάς, επειδή πραγματικά χάνεται αυτός που ξεχνιέται, υποσχόμαστε να ακολουθήσουμε το δικό του δρόμο, της αξιοπρέπειας, της τιμιότητας, της αγάπης και της κοινωνικής προσφοράς.

Φίλε Γιώργο από σήμερα το Δαδί είναι πραγματικά πολύ φτωχότερο.
Καλό παράδεισο!!!

Ο Πρόεδρος
Λουκάς Χρ. Σκλαβούνος
& τo Συμβούλιο Κοινότητας Αμφίκλειας

Οι αποφάσεις του Δ.Σ Αμφίκλειας – Ελάτειας

[pdf-embedder url=”https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2021/03/ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ-ΔΣ-ΔΗΜΟΥ-ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ.pdf” title=”ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΔΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ – ΕΛΑΤΕΙΑΣ”]

 

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.