Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης στη νότια πλευρά της πόλης της Λαμία, όταν αγροτικό όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στο ύψος της οδού Αθηνών, έξω από το κατάστημα e-shop.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία αντιλήφθηκαν καπνούς και φωτιά να βγαίνουν από τη μηχανή. Οι επιβαίνοντες εγκατέλειψαν άμεσα το αγροτικό και προσπάθησαν να περιορίσουν την πυρκαγιά χρησιμοποιώντας νερά και έναν πυροσβεστήρα που βρήκαν στο σημείο.

Ωστόσο, τα λάδια που είχαν χυθεί από τη μηχανή δυσχέραναν την κατάσβεση, με αποτέλεσμα η φωτιά να επεκταθεί γρήγορα στο όχημα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τους πυροσβέστες να θέτουν τη φωτιά υπό έλεγχο έπειτα από επιχείρηση κατάσβεσης. Παρά την άμεση επέμβαση, το αγροτικό υπέστη ολοκληρωτική μηχανική καταστροφή.

Η πυρκαγιά προκάλεσε αναστάτωση στους καταστηματάρχες και στους κατοίκους της περιοχής, ενώ αρκετοί περαστικοί βγήκαν στον δρόμο για να δουν τι συνέβαινε.

Ευτυχώς, από το περιστατικό δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.







































Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.