Εξοργισμένοι από την απόφαση της δημοτικής αρχής να ζητήσει αναβολή της εκδίκασης της αγωγής των συμβασιούχων, δηλώνουν οι πρώην εργαζόμενοι του δήμου και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Μιλούν για εκδικητική και σκόπιμη πράξη, απέναντι σε ανθρώπους που εργάστηκαν σκληρά για την πόλη παραμένοντας για μήνες απλήρωτοι.

Τα πυρά συμβασιούχων και δημοτικών συμβούλων, συγκέντρωσε το πρόσωπο του δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη, στον οποίο με δηλώσεις τους, αποδίδουν προκλητική άρνηση να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων που βρέθηκαν στο δρόμο, όταν αντί της ανανέωσης των συμβάσεων τους, τα καθήκοντά τους στην καθαριότητα, παραχωρήθηκαν σε ιδιώτη.

«Περιμέναμε σήμερα τον δήμαρχο Λαμιέων να βρεθεί στο πλευρό μας όπως ο ίδιος είχε δηλώσει και στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο. Αντί αυτού, προτίμησε μέσω δικηγόρου να ζητήσει αναβολή, παρατείνοντας την αγωνία 47 οικογενειών. Μας απογοήτευσε αλλά δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε το δίκιο μας» δηλώνουν στην κάμερα του Lamianow, οι πρώην συμβασιούχοι καθώς και ο αντιπρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, μετά τη σημερινή εξέλιξη.

“Δεν πρόκειται απλά για ένα νομικό τερτίπι αλλά για μια πολιτική πράξη που μας βρίσκει αντίθετους. Θα παραμείνουμε στο πλευρό των πρώην συμβασιούχων και θα κινήσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να οριστεί άμεσα νέα ημερομηνία συζήτησης της αγωγής”, διεμήνυσαν οι επικεφαλής παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

3 Comments

  1. Ο ποιο αχρηστος που περασε στα 50 τελευταια χρονια απ την Λαμια εχει κανει ζυμια μεγαλη στην πολη μας.

  2. Ο τελειωμένος και ανύπαρκτος γιγαντουλης του 9% μπορεί και παρακάτω να βρίσκεται τώρα…ξέρει ότι πολιτικά είναι τελειωμένος και θα το τραβήξει με τους ιδιώτες ως το τέλος!!Απορία μου είναι ότι μιλά υπέρ των συμβασιούχων και άνθρωπος που είχε κρυφές πριβέ συναντήσεις με τον γιγαντουλη…ελπίζω να μην το ‘παίζει’ από δω και από εκεί!!!

  3. Ντροπή και αίσχος στον “ΔΉΜΑΡΧΟ”της Λαμίας. Πόσα ακόμα θέλει να φάει σαν Πρόεδρος του φοσδα;;;;;; δεν θα κουραστούμε ψευτη και υποκριτη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:Featured