Λαμία: Μαζική η τελευταία προεκλογική ομιλία του Φάνη Σπανού! [εικόνες] | Lamianow: Ειδήσεις, Νέα και Επικαιρότητα από τη Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο
Connect with us

Toπικά

Λαμία: Μαζική η τελευταία προεκλογική ομιλία του Φάνη Σπανού! [εικόνες]

Published

on

Μαζική ήταν η τελευταία προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Φάνη Σπανού στο κέντρο της Λαμίας. Ο επικεφαλής της παράταξης “Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας” αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της περιφερειακής αρχής της οποίας ήταν μέλος, στέλνοντας το μήνυμα για την συνέχιση των έργων στην καρδιά της Ελλάδας.

Ο Φάνης Σπανός, παρουσία εκατοντάδων πολιτών, μίλησε τόσο για το έργο της σημερινής Περιφερειακής Αρχής, όσο και για τη Στερεά της νέας εποχής.  

Μεταξύ άλλων τόνισε πως μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες του προγράμματος είναι η διοικητική αναβάθμιση της Στερεάς Ελλάδας διεκδικώντας το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Στερεάς Ελλάδας, τη νέα αυτόνομη Υγειονομική Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αλλά και έργα υποδομής και διασύνδεσης, καθώς και κτιριακές υποδομές για τη βελτίωση της λειτουργικότητας των υπηρεσιών.

Για τις εκλογές της 26ης Μαΐου, ο Φάνης Σπανός, αφού κάλεσε δίπλα του όλους τους υποψήφιους συμβούλους, απευθύνθηκε στους πολίτες λέγοντας:

«Ελάτε όλοι μαζί να κρατήσουμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ψηλά.

Ελάτε όλοι μαζί να διαδώσουμε το μήνυμα της νίκης.

Την Κυριακή 26 Μαΐου ψηφίζουμε για τη συνέχεια.

Ψηφίζουμε για τη σταθερότητα και τη σοβαρότητα.

Ψηφίζουμε για τον τόπο μας.

Ψηφίζουμε για τα παιδιά μας.

Ψηφίζουμε για να επιμείνουμε στην Καρδιά της Ελλάδας»

Δείτε εικόνες

     

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάζονται