Λαμία: Η τελευταία προεκλογική ομιλία της Κατερίνας Μπατζελή [εικόνες] | Lamianow: Ειδήσεις, Νέα και Επικαιρότητα από τη Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο
Connect with us

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Λαμία: Η τελευταία προεκλογική ομιλία της Κατερίνας Μπατζελή [εικόνες]

Published

on

Την τελευταία προεκλογική της ομιλία πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής στο Εργατικό Κέντρο στην Λαμία η υποψήφια Περιφερειάρχης Κατερίνα Μπατζελή. Η επικεφαλής του συνδυασμού “Πατρίδα μας η Στερεά” έστειλε μήνυμα για αλλαγή πλεύσης στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με γνώμονα την εμπειρία και την γνώση για ένα καλύτερο αύριο στην Στερεά Ελλάδα.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε πλέον  πειράματα ούτε να επιμένουμε σε λάθη και παραλείψεις που μας έχουν οδηγήσει στο να μην μπορεί να παράγει κάποιος  και να αισθάνεται να αισθάνεται ανασφαλής.» τόνισε χαρακτηριστικά. 

Αναφερόμενη στις επαφές που είχε σε όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου με τους πολίτες κάθε γωνιάς της Περιφέρειας, η επικεφαλής της παράταξης «πατρίδα μας η Στερεά» στάθηκε στη σκληρή πραγματικότητα που αυτοί βιώνουν  στη καθημερινότητά τους μακριά από τα φώτα των τηλεοπτικών παραθύρων : Ανεργία, δημογραφικό, εσωτερική μετανάστευση για τους ηλικιωμένους και φυγή στο εξωτερικό για τους νέους.

Ειδικότερα για τη Φθιώτιδα η Κατερίνα Μπατζελή παρουσίασε τις βασικές προγραμματικές κατευθύνσεις της παράταξής της για την επόμενη τετραετία σε όλους του παραγωγικούς τομείς με παρεμβάσεις που εξασφαλίζουν ανάπτυξη με κοινωνική ευαισθησία

Κλείνοντας και απευθυνόμενη στο ιδιαίτερα δυναμικό ακροατήριο  της συγκέντρωσης η Κατερίνα Μπατζελή ανέφερε :

Με ξέρετε. Ξέρετε ότι μπορώ

Γνωρίζετε και τους ανθρώπους του Συνδυασμού μας «πατρίδα μας η Στερεάς

Ξέρετε ότι εμείς, θα είμαστε και αύριο εδώ, μαζί σας.

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση-ομιλία της Κατερίνας Μπατζελή στο Εργατικό Κέντρο

   

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάζονται