Κ. Μπακογιάννης: “Δεν μπορώ να προδώσω την εμπιστοσύνη 160 χιλιάδων ανθρώπων”

lamianow
lamianow Add a Comment
2 Min Read

Για το 2ο περιφερειακό συνέδριο, για την παραγωγική ανασυγκρότηση, που θα πραγματοποιηθεί στην Λαμία 26-27 Ιουλίου μίλησε σήμερα το πρωί στα τοπικά ΜΜΕ ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μπακογιάννης η παρουσία του πρωθυπουργού και στελεχών της κυβέρνησης στην περιοχή είναι μια μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα και οι προκλήσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

“Προσεγγίζουμε το συνέδριο θεσμικά. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη για την καθημερινότητα και τα αυτονόητα, έχοντας κάθε καλή διάθεση συνεργασίας με την κυβέρνηση. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως δεν υπάρχουν μάγοι και μαγικές λύσεις, δεν ζητάμε ρουσφέτια αλλά ζητάμε να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας γιατί έχουμε καταθέσει ρεαλιστικές προτάσεις που είναι υγροποιήσιμες”.

Συν τις άλλοις συμπλήρωσε για το κλίμα των τελευταίων ημερών: “Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν είναι να κάνει αντιπολίτευση. Είναι να συνεργαστούμε όλοι μαζί για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα και να βελτιώνουμε την ζωή των πολιτών. Το θέμα είναι η όλη συζήτηση να αφήσει κάτι την επόμενη μέρα”.

Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Αποστόλου και τις ευθείες βολές εναντίον του, στην χθεσινή παρουσία του στην πόλη, ο κ. Μπακογιάννης αρκέστηκε στο να πει: “… ο Βαγγέλης είναι φίλος μου και έχουμε μια καλή σχέση συνεργασίας. Παρακολούθησα τις δηλώσεις του και μου έκανε μάλιστα εντύπωση ότι είχε γραπτό κείμενο προφανώς γιατί δεν ήθελε να χάσει κανένα κόμμα ή καμία τελεία”.

“Αν γίνει σοβαρή δουλειά και συζήτηση ουσίας δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να πώ μπράβο στον πρωθυπουργό και τους υπουργούς του’‘ τόνισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης και συμπλήρωσε. “Αν αποδειχτεί ότι όλο αυτό ήταν ένα πανηγυράκι, θα τους ασκήσω κριτική, θα τα πω Καρπενησιώτικα γιατί εμείς δεν επιθυμούμε να παίξουμε στα εθνικά δελτία των οκτώ. Θέλουμε αποτελέσματα”.

Tέλος σχολιάζοντας τα σχετικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που τον θέλουν υποψήφιο Δήμαρχο Αθηνών τόνισε πως: “…δεν μπορώ να προδώσω την εμπιστοσύνη των 160 χιλιάδων ανθρώπων που με ψήφισαν. Έχουμε δουλειά, συνεχίζουμε”.  

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *