Αρνείται κατηγορηματικά ότι κατέβασε Λαμιώτη μαθητή από το αστικό ο οδηγός-Έρευνα διέταξε ο Θ. Καραΐσκος

3 Min Read

Κατέβασε το παιδί μου από το αστικό γιατί είχε ξεχάσει τη μαθητική του ταυτότητα καταγγέλλει πατέρας μαθητή του Μουσικού Σχολείου της Λαμίας. Ο μαθητής ανέβηκε το πρωί στο αστικό για να πάει στο σχολείο του.

Όταν ο οδηγός του ζήτησε την ταυτότητά του, το παιδί απάντησε πως την είχε ξεχάσει στο σπίτι. Ο οδηγός του ζήτησε χρήματα για το εισιτήριο το παιδί δεν είχε μαζί του και τότε ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο και τον κατέβασε.

Διαβάστε τι υποστηρίζει ο οδηγός του συγκεκριμένου δρομολογίου:

«Σας αποστέλλω την παρούσα προς αποκατάσταση της αληθείας  και προς  ενημέρωση των Λαμιωτών  αναφορικά με την δημοσίευση σχετικού άρθρου σας σήμερον 06-11-2015 περί αποβίβασης μαθητή του Μουσικού Γυμνασίου από  Αστικό Λεωφορείο κατά το δρομολόγιο  Πλατεία Πάρκου-Σταυρός,  περί ώρα 07.50 πρωινή διότι δήθεν ο μαθητής  αυτός  δεν  έφερε μαζί του την μαθητική του ταυτότητα ή διότι δεν είχε χρήματα.

Διατελώ αυτοκινητιστής επί 35 και πλέον συναπτά έτη  και σήμερον 06-11-2015 εκτελούσα ως οδηγός  το ανωτέρω δρομολόγιο με σκοπό και  την αποβίβαση των μαθητών του Μουσικού Γυμνασίου έμπροσθεν του Σχολείου τους . Ουδέποτε στην στάση επί της οδού Αβέρωφ και περί ώρα 07.50  επιβιβάσθηκε κάποιος  μαθητής,  αλλά ούτε και κατά την εκτέλεση  του δρομολογίου έλαβε χώρα περιστατικό ή στιχομυθία με εμένα και κάποιον μαθητή, πολύ δε περισσότερο δεν έγινε καθ ‘ όλη την χρονική διάρκεια του δρομολογίου το οποιοδήποτε επεισόδιο με επιβάτη προκειμένου αυτός να αποβιβασθεί από το αστικό λεωφορείο.        

Συνεπώς η καταγγελία που έγινε προς το Μέσο Ενημέρωσης Σας είναι απόλυτα ψευδής  ευχερώς δε το γεγονός αυτό αποδεικνύεται και από τους δεκάδες επιβάτες και μαθητές που επέβαιναν στο Λεωφορείο κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου δρομολογίου  αγνοώ  δε παντελώς  τα κίνητρα της συγκεκριμένης καταγγελίας, θεωρώ  όμως  ότι  κυρίως η καταγγελία αυτή  σκοπό έχει την δυσφήμηση του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας  το οποίο  καθ΄ όλα αυτά τα έτη έχει σταθεί πραγματικός αρωγός  στους συμπολίτες μας ακόμη και στην περίοδο της εντονότατης  κρίσης που διαβιούμε.

Επίσης  για την προστασία της τιμής και της υπόληψης μου δηλώνω ότι επιφυλάσσομαι παντός εν γένει νομίμου δικαιώματος μου και κυρίως για την υποβολή μηνύσεων επί  των  άκρως ψευδών και συκοφαντικών ισχυρισμών που διαδόθηκαν  από κάποιους μέσω του Ηλεκτρονικού Σας μέσου Ενημέρωσης τόσο κατά των αυτουργών όσο και κατά των ηθικών αυτουργών των πράξεων αυτών» .        

Μετά τιμής
Ο  Επαγγελματίας οδηγός
Share this Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *