Ακολουθήστε μας

Αναζήτηση...


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ξανά-άκουσε τους δημότες ο Καραϊσκος – ΦΩΤΟ

Όταν αφουγκράζεσαι την κοινωνία και ανοίγεις διάλογο με τους πολίτες γίνεσαι εποικοδομητικός και χρήσιμος για το κοινωνικό σύνολο. Έχοντας το παραπάνω ρητό στο μυαλό του ο δήμαρχος Λαμιέων επιχειρεί να έχει άμεση επαφή με τους συμπολίτες του, είναι δεν είναι προγραμματισμένο. Μετά τον καφέ που ήπιε με τους ταξιτζήδες τις προηγούμενες μέρες το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στην Υπάτη για ένα καφέ στην Πλατεία ακούγοντας τα καλά και τα άσχημα που είχαν να του μεταφέρουν οι Υπαταίοι.

Την παρουσία… γνωστοποίησε ο Νίκος Ζιάκας μέσω Facebook

2 Σχόλιο

2 Comments

 1. Παγκρατιώτης

  14/10/2020 at 15:14

  YΓ. Συγνώμην που μου διέφυγε η περιοχή, άν και από το όνομα καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για το ΠΑΓΚΡΑΤΙ

 2. Παγκρατιώτης

  14/10/2020 at 15:10

  Δήμαρχέ μας εάν δεν απατώμαι, είχατε κάνει κατ΄επανάληψη τέτοιες επισκέψεις τόσο προεκλογικά, αλλά και μετεκλογικά. Μάλιστα προεκλογικά είχατε δηλώσει ότι ήρθατε να ακούσετε τα προβλήματα και είχατε δεσμευθεί στο πλησιέστερο Καφεουζερί που σας υποδεχθήκαμε [άς μην αναφέρω το όνομα του Καφε,γιατί το γνωρίζετε] ότι θα φτιάξετε-αναπλάσετε την μοναδική πλατεία. Την ‘ίδια δήλωση είχε κάνει σε πρωινή εκπομπή και ο αρμόδιος Αντ/ρχος κ.Σταυρογιάννης, πλήν όμως ακόμα περιμένουμε-ελπίζουμε ότι θα επιβεβαιωθοπύν οι δεσμεύσεις σας και ότι δεν θα αποδειχθούν φρούδες ελπίδες.
  Και τούτο το επισημαίνω γιατί σε πρόσφατη επίσκεψη του κ.Συλεούνη στο ίδιο καφεουζερί που βρίσκεται επί της πλατείας αυτής, σε ερ΄ώτησή μας πότε θα προχωρήσετε στην ανάπλασή της, μας είπε ότι δεν έχει τίποτε η πλατεία και είναι μάλιστα γι αυτόν,καλή.
  Περιμένουμε λοιπόν εναγωνίως να δούμε ποιανού η άποψη θα επικρατήσει και εύχομαι να κάνει λάθος ο κ. Συλεούνης κι όχι εσείς οι 2 προαναφερόμενοι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε Επίσης

Featured

Το παζάρι της Σπερχειάδας άνοιξε και το παίρνεις μυρωδιά.... από μακριά!

TOP STORIES

Σοβαρό τροχαίο συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το Δημαρχείο Λαμίας. Μία 21χρονη φοιτήτρια η οποία προσπάθησε να...

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα ακόμη συμβάν παραβατικής συμπεριφοράς σημειώθηκε λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα πάνω από την...

TOP STORIES

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb οι αγορές του ήταν εξαιρετικές και οικονομικές.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.