Βρέθηκαν συντρίμμια του αγνοούμενου αεροπλάνου στο Μαυροβούνι Λάρισας

Συντρίμμια του μικρού αεροσκάφους που είχε εξαφανιστεί από τα ραντάρ, εντοπίστηκαν στη Λάρισα, κοντά στην Άνω Αμυγδαλή στην περιοχή του Μαυροβουνίου. Έρευνες για τον 62χρονο πιλότο και μοναδικό επιβαίνοντα. 

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Συντρίμμια του μικρού αεροσκάφους που είχε εξαφανιστεί από τα ραντάρ, εντοπίστηκαν στη Λάρισα, κοντά στην Άνω Αμυγδαλή στην περιοχή του Μαυροβουνίου. Έρευνες για τον 62χρονο πιλότο και μοναδικό επιβαίνοντα.

Κομμάτια από το μικρό αεροσκάφος βρέθηκαν από το πλήρωμα ελικοπτέρου  Super Puma της 384 Μοίρας, κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας, στην περιοχή Μαυροβούνι κοντά στην Άνω Αμυγδαλή Λάρισας.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του αεροπλάνου χάθηκαν τη Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από τη Θήβα στη Δράμα.

Από νωρίς το πρωί, σωστικά συνεργεία και οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 62χρονου Δραμινού χειριστή Στ. Τσιγάλογλου, αναφέρει η ΕΡΤ.

Το μικρό αεροσκάφος είδε πρώτος ένας ηλικιωμένος στην περιοχή του Αχιλλείου Λάρισας στις παρακάρλιες περιοχές, ενώ από την περιοχή των Καναλίων Μαγνησίας, υπάρχουν πληροφορίες όταν ακούστηκε ένας κρότος στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το αεροσκάφος είχε κατασκευάσει ο ίδιος o 62χρονος πιλότος.

πηγη-newsit.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.