Βόλος μετά το φιλικό με τον Παναθηναϊκό: «Ο Κλάτενμπεργκ να πάρει μαζί του στην Αίγυπτο τους Παπαπέτρου και Κουτσιαύτη»

Lamianow.gr
Lamianow.gr 2 εβδομάδες ago Add a Comment
Updated 2022/07/25 at 12:42 ΜΜ
2 Min Read
voloskoyt

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση μετά το φιλικό με τον Παναθηναϊκό (0-0) στη Λεωφόρο, εκφράζοντας τα παράπονα του για τη διαιτησία του αγώνα.

Η ΠΑΕ Βόλος επιτέθηκε στον Κλάτενμπεργκ και ζήτησε ξένους διαιτητές στα παιχνίδια με τους μεγάλους. Παράλληλα, κάλεσε τον Κλάτενμπεργκ να πάρει μαζί του στην Αίγυπτο τους Παπαπέτρου και Κουτσιαύτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η νοοτροπία και η πρακτική του κυρίου Κλάτενμπεργκ, να ευνοούνται οι «μεγάλοι» για να μην διαμαρτύρονται, όχι μόνο έχει υιοθετηθεί από την πλειοψηφία των Ελλήνων διαιτητών, αλλά χθες αντιληφθήκαμε ότι εφαρμόζεται ακόμα και στους φιλικούς αγώνες.

Και επειδή απ’ ότι φαίνεται διαιτητές όπως ο Παπαπέτρου και Κουτσιαύτης εφαρμόζουν στο ακέραιο αυτήν την αρρωστημένη τακτική, προφανώς διότι έχουν έλλειψη αξιοπρέπειας, ελπίζουμε ο κ. Κλάτενμπεργκ να τους πάρει μαζί του στην Αίγυπτο όπου θα συνεχίσει την καριέρα του. Άλλωστε τα δύο τελευταία χρόνια τους έχει εκπαιδεύσει κατάλληλα.

Σε κάθε περίπτωση, η ΠΑΕ Βόλος με επιστολή της τόσο στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο όσο και στη νέα ΚΕΔ, ζητά στα επίσημα παιχνίδια της με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες, να ορίζονται ξένοι διαιτητές.

Ελπίζουμε η Ελληνική διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να επιτρέπει σε κάθε ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου να διεκδικεί αυτό που της αξίζει, ώστε κάποια στιγμή οι ξένοι διαιτητές να σταματήσουν τα… ταξίδια στην Ελλάδα.

Από αυτούς εξαρτάται”.

Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content