Εκρήξεις σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, 8 Ιουλίου, στο Μπαντάρ Αμπάς και το Σιρίκ του Ιράν, σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης.
Συγκεκριμένα, τα ειδησεογραφικά πρακτορεία Mehr και Fars μεταδίδουν ότι ακούστηκαν εκρήξεις στις δύο αυτές τοποθεσίες στο νότιο Ιράν, κοντά στις ακτές του Κόλπου.
Η αεράμυνα της χώρας έχει ενεργοποιηθεί, προκειμένου να αντιμετωπίσει «εχθρικούς στόχους».
































Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.