Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων για το μονό στο τένις ανδρών, με τον Έλληνα πρωταθλητή με νίκη να προκρίνεται στους «4» του τουρνουά.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας τα έχει πάει περίφημα μέχρι στιγμής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μετά τη νίκη του απέναντι στον Σεμπάστιαν Μπαέζ με 2-0 σετ (7-5, 6-1) ο «Στεφ» έχει απέναντι του τον Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Σέρβο να είναι αδιαμφισβήτητα ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχει συναντήσει στην Ολυμπιάδα.
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος στις 20:00 (ΕΡΤ1, LIVE από το Newsit.gr) και θα διεξαχθεί στο «Φιλίπ Σατριέ». Πρόκειται φυσικά για μια αναμέτρηση με τεράστιο κίνητρο, καθώς σε περίπτωση πρόκρισης ο Τσιτσιπάς όχι μόνο θα αφήσει εκτός συνέχειας το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά θα καταφέρει να βρεθεί στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει ένα εκ των Ζβέρεφ ή Μουζέτι, που αγωνίζονται νωρίτερα μέσα στην ημέρα.
Άλλωστε ο 25χρονος αθλητής είναι ο μοναδικός τενίστας από την ελληνική αποστολή που συνεχίζει στο τουρνουά, καθώς Μαρία Σάκκαρη, Απόστολος Τσιτσιπάς, αλλά και Δέσποινα Παπαμιχαήλ έχουν μείνει εκτός συνέχειας.
newsit.gr
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.