Το ψήσιμο στα κάρβουνα είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες όλων των Ελλήνων.

Είτε στο σπίτι, είστε σε κάποια ταβέρνα, λατρεύουμε την γεύση από το κρέας ή τα θαλασσινά ή ακόμα και τα λαχανικά που έχουν ψηθεί στα κάρβουνα.

Σήμερα, Τσικνοπέμπτη, το σίγουρο είναι ότι οι ψησταριές σε όλην τη χώρα θα πάρουν φωτιά (κυριολεκτικά!) με τόνους κρεάτων να πέφτουν στα κάρβουνα. Υπάρχει όμως ένας απρόσμενος και πολύ σοβαρός κίνδυνος όσον αφορά το ψήσιμο στα κάρβουνα, τον οποίο ελάχιστοι άνθρωποι αναλογίζονται πριν βάλουν φωτιά στην σχάρα.

Διαβάστε στο Iatropedia.gr τι να προσέχετε με το καθάρισμα της σχάρας την Τσικνοπέμπτη

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:ΕΛΛΑΔΑ