Συνάντηση των Γεωπόνων Τ.Ε. της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. με τον Διευθύνων Σύμβουλο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Παναγιώτη Χατζηνικολάου

Νewsroom
Νewsroom 2 έτη ago
Updated 2020/10/08 at 12:35 ΜΜ
1 Min Read

Συνάντηση με τον Διευθύνων Σύμβουλο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Παναγιώτη Χατζηνικολάου είχαν την Τετάρτη 7/10/20 στα Γραφεία του οργανισμού στην Αθήνα ο Πρόεδρος των Γεωπόνων Τ.Ε. της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. Βασίλης Κρανιάς, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Καρύδης και ο Αναπληρωτής Γραμματέας Χαράλαμπος Πέρος με κύριο θέμα το πρόγραμμα επιμόρφωσης των Γεωργικών Συμβούλων.

Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και θέσεων για το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρουσία και των υπεύθυνων υπηρεσιακών παραγόντων του οργανισμού και συγκεκριμένα της κας Μαρίας Σπέντζου και της κας Αλεξάκη Αικατερίνης.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και η αντιπροσωπεία της Ένωσης ανέπτυξε τις θέσεις και τις προτάσεις της Ένωσης για το υπό εξέλιξη πρόγραμμα , ενώ επισημάνθηκαν τα πεδία και τα σημεία τα οποία χρήζουν συμπληρωματικών αλλαγών και αναθεωρήσεων , καθώς επηρεάζουν την ισότιμη συμμετοχή των Πτυχιούχων Γεωπόνων Τ.Ε.

Η Ένωση έχει προγραμματίσει σειρά επαφών με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να αναδείξει και να διορθώσει ζητήματα που αφορούν την ελεύθερη και απρόσκοπτη άσκηση του επαγγέλματος των Γεωπόνων Τ.Ε. , χωρίς συντεχνιακές παρεμβάσεις.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ.

pepteg.gr

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content