Οι Φθινοπωρινές μας εξορμήσεις άρχισαν την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου με πεζοπορική διαδρομή στον λόφο του Προφήτη Ηλία. Ο χώρος συνάντησής μας ήταν ο Αγ Λουκάς στις 5.00 το απόγευμα.

Μετά απο μια σύντομη γνωριμία με τους νέους φίλους μας που μας ακολουθούν κάθε φορά, ξεκινήσαμε μια διαδρομή 6,00 km και περίπου δύο ωρών. Αν και η θολούρα της ατμόσφαιρας μας χαλούσε το απέραντο της θέασης στον Μαλιακό απο τόσο ψηλά, τα κουνούπια υπαρκτά αλλά ευτυχώς χθες όχι ανυπόφορα, απολύσαμε την διαδρομή, καμαρώσαμε τα δέντρα που κατά καιρούς έχουμε φυτεύσει στον πνεύμονα ζωής της πόλης μας. Προβληματισμένοι όμως απο τα σκουπίδια που υπήρχαν παντού, αλλά και απο τα αδεσποτάκια που μας συντρόφευαν, ανθρώπων έργα όλα αυτά! Ας αλλάξουμε, ποτέ δεν είναι αργά.

Την ερχόμενη Τεταρτη 14 Οκτωβρίου, στις 5.00 μμ, η πεζοπορική μας διαδρομή θα ειναι στον Γοργοπόταμο.

Το Δ.Σ του ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ

*Στις πεζοπορικές μας εξορμήσεις λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ  ΔΑΣΟΥΣ ΛΑΜΙΑΣ (ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ)

1 Comment

  1. Πιστεύω ως Ορθόδοξοι, φθάνοντας στο εξωκλήσι του Προφήτου Ηλιού, να είπατε & ένα ¨Δόξα το Θεώ¨ για τα θαυμαστά έργα της δημιουργίας Του?
    Για το θέμα των σκουπιδιών, αδέσποτων & την κατάσταση του χωμάτινου δρόμου (να δούμε πότε & η άσφαλτος), ειδοποιήστε τον Δήμο…

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like