Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 28χρονο να πουλάει δύο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 1,5 γραμμαρίου σε έναν 20χρονο και συνέλαβαν και τους δύο

Με μια οργανωμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έβαλαν άδοξο τέλος στο αλισβερίσι κοκαΐνηςπου γινόταν μέρα- μεσημέρι μεταξύ δυο νεαρών Ελλήνων στην Καβάλα, το οποίο μάλιστα αποδείχθηκε ιδιαίτερα προσοδοφόρο για τον 28χρονο διακινητή.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 28χρονο να πουλάει δύο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 1,5 γραμμαρίου σε έναν 20χρονο και συνέλαβαν και τους δύο. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και άλλες δύο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 1,8 γραμμαρίου, αλλά και 850 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσει. Κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στην κατοικία του 28χρονου κατασχέθηκαν ακόμη τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 7,3 γραμμαρίων, μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,4 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 500 ευρώ.

Σε βάρος των δυο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία με για διακίνηση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν ο 28χρονος χρησιμοποιούσε τον 20χρονο ως «βαποράκι».

πηγή : protothema.gr

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:ΕΛΛΑΔΑ