Πτυχία… δράκοι Νο2! - LamiaNow.gr - Ειδήσεις από τη Λαμία
Connect with us

Featured

Πτυχία… δράκοι Νο2!

Published

on

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της πληροφορίας ότι πολιτικός άνδρας της αυτοδιοίκησης δεν διαθέτει τα πτυχία που επικαλείται στον επαγγελματικό αλλά και στον πολιτικό του βίο, ένας νέος γύρος πληροφοριών άρχισε να πέφτει σαν το χαλάζι.

Μετά το πανεπιστήμιο που βομβαρδίστηκε και έμεινε ο αυτοδιοικητικός μας χωρίς «το χαρτί», οι καλά πληροφορημένοι συμπολίτες μας, κάνουν λόγο για οικονομολόγο που δεν διαθέτει ούτε κορνίζα για να βάλει το πτυχίο…

Υπηρετεί επίσης στην αυτοδιοίκηση και μάλιστα σε «υψηλή» θέση. «Γαλάζια» στελέχη, πρώην σύντροφοί του από τον παλιό καλό καιρό, διαβεβαιώνουν ότι αν και είχε ζητηθεί τότε να καταθέσουν όλοι τα πτυχία τους προκειμένου να αξιοποιηθούν κατάλληλα από το κόμμα, ο «δικός μας» ήταν ο μόνος που κωλύονταν και εν τέλει δεν κατέθεσε ποτέ το δικό του…μιας και δεν το πήρε ποτέ. Έχει περάσει επίσης, σύμφωνα με το βιογραφικό του και από δεύτερη -άλλου αντικειμένου- σχολή αλλά ούτε και από εκεί τελικά αποφοίτησε.

(Δεν πειράζει, μιας και από εκεί…απέκτησε τουλάχιστον αγέρωχη κορμοστασιά)

Συνεχίζεται….

Εκείνος βέβαια που έγραψε ιστορία με τoυς τίτλους-δράκους, είναι παλαιός «γαλαζοαίματος» τοπικός άρχοντας, που όπως λένε γνωστοί Λαμιώτες και παλαιά στελέχη του κόμματος του, είχε εμφανιστεί σε κομματική συγκέντρωση στη Μακεδονία, ως λέκτορας της Νομικής.

Στην πραγματικότητα, οι σπουδές του έφταναν μέχρι το απολυτήριο του 6τάξιου Γυμνασίου!!!!

Υ.Γ.1 Δεν είναι κακό να μην διαθέτει κανείς πτυχίο και περίφημους τίτλους σπουδών. Είναι όμως τραγικό να τα επικαλείται χωρίς να τα διαθέτει, παρουσιάζοντας προσόντα και γνώσεις που δεν απέκτησε ποτέ.

Υ.Γ.2 Ζούμε σε τόσο μικρή κοινωνία….

Υ.Γ.3 Κάνε tag και εσύ ένα φίλο σου, δημόσιο πρόσωπο που έχει πτυχίο – δράκο!

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Ανώνυμος

    20/12/2017 09:26 at 09:26

    Μα δεν πάει καθόλου ο νούς μας…ποιος να είναι, ποιος να είναι, αυτός με τη αγέρωχη κορμοστασιά….

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαβάζονται