Πήλιο: Η ευκαιρία ζωής που πίστεψε ότι βρέθηκε τυχαία στο δρόμο του έκρυβε μια απάτη 20.000 ευρώ

Lamianow.gr
Lamianow.gr 2 μήνες ago Add a Comment
Updated 2022/06/11 at 2:46 ΜΜ
2 Min Read
lefta 1

Σε περιπέτειες στο Πήλιο μπήκε ένας Βολιώτης που έχει καταθέσει μήνυση σε γυναίκα και πλέον περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης. Ο ίδιος μιλάει για μια καραμπινάτη απάτη, που στήθηκε στην πλάτη του…

«Το φυσάει και δεν κρυώνει» το πάθημά του Βολιώτης, ο οποίος ήθελε να αγοράσει ένα κτήμα στη Ζαγορά, για να ασχοληθεί με μηλοπαραγωγή και να αυξήσει το εισόδημά του και τώρα κλαίει 20.000 ευρώ! Η αγοροπωλησία έμεινε στη μέση, διότι το κτήμα ήταν χρεωμένο και δεν μπορούσε να γίνει μεταβίβαση. Ο αγοραστής κατέθεσε μήνυση κατά της ιδιοκτήτριας για απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Η υπόθεση θα απασχολήσει τη δικαιοσύνη, καθώς η δίκη έχει οριστεί για τις 20 Ιουνίου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση αφορά σε αγοροπωλησία που βρισκόταν στα σκαριά από το 2019. Η αρχική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αφορούσε στην πώληση ενός κτήματος στην τιμή των 48.000 ευρώ, με βάση τις αντικειμενικές αξίες στην περιοχή.

Μετά από διαπραγματεύσεις η ιδιοκτήτρια φέρεται να ενημέρωσε τον ενδιαφερόμενο αγοραστή ότι το τίμημα θα μειωθεί στα 30.000 ευρώ. Σταδιακά ο ενδιαφερόμενος αγοραστής κατέβαλε συνολικά 20.000 ευρώ στην ιδιοκτήτρια.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία ενημέρωση ότι το συγκεκριμένο κτήμα ήταν υποθηκευμένο λόγω χρεών σε ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες. Επιθυμούσε να το αγοράσει, ώστε να το αξιοποιήσει για να εξασφαλίσει ένα επιπλέον εισόδημα.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, όταν διαπίστωσε ότι το κτήμα ουσιαστικά δεν μπορεί να μεταβιβαστεί απαίτησε να πάρει πίσω τα χρήματά του, αλλά έμεινε με άδεια χέρια. Κατέθεσε μήνυση και τώρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content