Λάρισα: Πυροβόλησε το σπίτι γειτόνων γιατί είχαν οικονομικές διαφορές

Σύλληψη 27χρονου στον Δήμο Κιλελέρ για πυροβολισμούς σε σπίτι με γείτονες. Σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εκβίασης και παραβάσεις περί όπλων και ναρκωτικών.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 27χρονου στον Δήμο Κιλελέρ.
DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Σε βάρος του δράστη έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα καθώς και της εμφάνισής του στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του

Στη σύλληψη ενός 27χρονου άνδρα προχώρησαν σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ αστυνομικοί, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εκβίασης και παραβάσεις των νομοθεσιών περί όπλων και ναρκωτικών.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο 27χρονος χρησιμοποίησε πυροβόλο όπλο που κατείχε χωρίς άδεια σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, πυροβολώντας τρεις φορές προς την πόρτα σπιτιού όπου διέμεναν τρεις άνδρες, με τους οποίους είχε οικονομικές διαφορές.

Το όπλο, όπως αναφέρει το onlarissa.gr, και τρεις κάλυκες κατασχέθηκαν, ενώ σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 5,9 γραμμαρίων.

Σε βάρος του δράστη έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα καθώς και της εμφάνισής του στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του.


Πηγή

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *