Πιέζει Πούκι, μιλάει και με ακόμα δύο τοπ επιθετικούς ο Παναθηναϊκός

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
2 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να τα έχει βρει σε όλα με τον Τεέμου Πούκι για να τον ντύσει στα πράσινα, αλλά τα τερτίπια της Μπρόντμπι, αναγκάζουν τους «πράσινους» να κοιτάξουν και άλλες λύσεις, σε περίπτωση που δεν βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον παίκτη.

Οι διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Πούκι είναι σε εξέλιξη, με το «τριφύλλι» να έχει καταθέσει πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ, στην οποία δεν έχει συμφωνήσει όμως ο ομάδα της Δανίας. Η Μπρόντμπι ζητάει περισσότερα χρήματα, για να καλύψει τα χρήματα που θα χάσει από το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρεί η Σέλτικ.

Στο «τριφύλλι» κάνουν υπομονή, αλλά οι πληροφορίες λένε, ότι υπάρχουν τις τελευταίες μέρες ακόμα δύο περιπτώσεις κορυφαίων στράικερ τις οποίες εξετάζουν οι «πράσινοι», σε περίπτωση που χαλάσει του Πούκι.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, αρέσουν στον Ουζουνίδη και μάλιστα ο Παναθηναϊκός έχει κάνει διερευνητικές επαφές με την πλευρά τους, αφού οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θέλουν να είναι έτοιμοι αν χαλάσει του Φινλανδού.

Πάντως, αν υπάρξουν εξελίξεις με κάποιον από τους δύο στράικερ, τότε ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να προχωρήσει ακόμα και σε μεταγραφή, αφού όλα θα ξεκαθαρίσουν ως τις 16 Αυγούστου, για να μπορούν να δηλωθούν στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με τη Μπιλμπάο.

πηγη-sportfm.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.