Πέθανε ξαφνικά 40χρονος ντελιβεράς – Δεν είχε προβλήματα υγείας

NEWSROOM
ΑπόNEWSROOM
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read
Σαν κεραυνός έπεσε στην τοπική κοινωνία του Βελεστίνου ο πρόωρος και αιφνίδιος χαμός του  Κώστα Τσίντζου χθες το απόγευμα. Ο άτυχος 40χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως ντελιβεράς σε σουβλατζίδικο της περιοχής, κατέρρευσε στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας του και μέσα σε λίγα λεπτά «έσβησε».

Όπως αναφέρει ο «Ταχυδρόμος», οι γενναίες προσπάθειες των διασωστών του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου να τον επαναφέρουν με επί τόπου καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, απέβησαν, δυστυχώς, άκαρπες.

Η σορός του 40χρονου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Όλα συνέβησαν όταν γύρω στις 16:00 ο 40χρονος αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία. Καθώς δεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, αποφάσισε να ξεκουραστεί στο κρεβάτι, πιστεύοντας πως αργότερα θα αισθανόταν καλύτερα.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Εντούτοις, η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Μέσα σε λίγη ώρα αισθάνθηκε ένα μούδιασμα στο χέρι που επεκτάθηκε στο στήθος και όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι, για να ζητήσει βοήθεια, κατέρρευσε στο πάτωμα. Η οικογένειά του έχει υποστεί σοκ.

Όλοι στο Βελεστίνο μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα, κάνοντας λόγο για έναν συμπολίτη τους αγαπητό και πρόσχαρο.

Με πληροφορίες: taxydromos.gr, magnesianews.gr

Share This Article
ΑπόNEWSROOM
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *