Όνειρο στην Αρχαία ΑγοράΜια ξεχωριστή συνάντηση με την Ηλιάνα Ζιώγα, μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα κλέψει τις εντυπώσεις!!!

Το Σάββατο περιμένει τους μικρούς μας φίλους ένα διαδραστικό θεατρικό δρώμενο στην Αρχαία Αγορά της Δημοτικής Πινακοθήκης Λαμίας. Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Συν στον Άνθρωπο συμμετέχει στις Ημέρες Φιλοζωίας 2017, που διοργάνωσε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Λαμίας, με μια ξεχωριστή ξενάγηση με βιωματικό τρόπο στην έκθεση + υπάρχω στην οποία συμμετέχουν σπουδαίοι ζωγράφοι. Ελάτε να γνωρίσουμε τους συντελεστές ξεκινώντας με την Ηλιάνα Ζιώγα, η οποία είναι ο άνθρωπος κλειδί της συγκεκριμένης εκδήλωσης και γνωστή στον χώρο των μουσείων και στα ποιοτικά εκπαιδευτικά προγράμματα θα πραγματοποιήσει μια ξεχωριστή ξενάγηση των μικρών επισκεπτών στην έκθεση με βιωματικό τρόπο και σε συνδιασμό με το θεατρικό δρώμενο την καλύτερη κατανόηση των εννοιών αδέσποτος, υιοθεσία, κτηνίατρος, φιλοζωία κ.α. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να πραγματοποιείται στην πόλη μας διαδραστική ξενάγηση σε έκθεση ζωγραφικής.

Την σκηνοθεσία επιμελείται ο Κωνσταντίνος Τσιμπούκας ερασιτέχνης ηθοποιός με διακρίσεις για την ερμηνεία του σε παραστάσεις παραγωγής του Δηπεθε Ρούμελης. Ο Δημήτρης Μεγαλιός επίσης ερασιτέχνης ηθοποιός που δραστηριοποιείται στο θέατρο έχει αναλάβει την επιμέλεια της μουσικής. Ο Αθανάσιος Αθανασιάς έχει αναλάβει το δύσκολο κομμάτι της δημιουργίας των σκηνικών.

Οι μικροί και μεγάλοι ερασιτέχνες ηθοποιοί και βοηθοί, ο Γεροδήμος Θοδωρής, Γκώνια Κωνσταντίνα ,Θάνου Ισμήνη- Μαρία, Θάνος Παναγιώτης, Θάνος Κωνσταντίνος, Καρακούση Γεωργία, Ήβη Κατσούνη, Κονάνου Γεωργία, Μπουρογιάννη Μαρία, Ρίκα Ιωάννα, Παπαστέφανος Σεραφείμ –Μάριος , Τσιμπούκας Κωνσταντίνος, Κυροδήμου Ελένη, Θάνου Χρυσάνθη που συμμετέχουν με αγάπη για δημιουργία και προσφορά.

Εμείς σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και θα είμαστε εκεί να σας απολαύσουμε!!!

 Λίλιαν Χαχοπούλου-Πάνος Κατσώνης

2 Comments

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ

  2. Μπράβο παιδιά. Μπράβο σας

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:Featured

Featured

Εκλογές ΚΙΝΑΛ : Πρωτιά Ανδρουλάκη στη Φθιώτιδα με Παπανδρέου διεκδικούν την αρχηγία – Οι ψήφοι σε κάθε εκλογικό κέντρο

Το ρεκόρ συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης προέδρου του ΚΙΝΑΛ ήταν αυτό που χαρακτήρισε τον πρώτο γύρο και χαροποίησε όλους ...