Η τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς, το πρωί της Δευτέρας (15/06) υπέστη σοκ όταν σε δελτίο τύπου, ο δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος αποχαιρετούσε τον Αλέξανδρο Παντελειό.
Ωστόσο, το αποχαιρετιστήριο μήνυμα ήταν επειδή ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κεφαλονιά νησί για όλους» ανακοίνωσε την υποστήριξή του στον Γιάννη Λυκούδη ως υποψήφιο δήμαρχο Αργοστολίου.
Τα τηλέφωνα άναψαν, φίλοι και γνωστοί του Αλέξανδρου βρέθηκαν σε κατάσταση σοκ τόσο που ο Αλέξανδρος αναγκάστηκε να ανακοινώσει στα social media ότι ζει όπως αναφέρει το kefaloniapress.gr,
Προς τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς που με καλούν με ανησυχία για το αν είμαι καλά, μετά τον εξαιρετικό επικήδειό μου, που εξέδωσε σήμερα ο κ. Θ. Μιχαλάτος, θέλω να τους ενημερώσω πως είμαι #ζωντανός, ανάμεσα τους και με #δυνατή #φωνή.
#safe_in_kefalonia #stillhere #dayofthelivingdead
πηγη protothema

































Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.