Νεκρός σε τροχαίο ύποπτος για εμπλοκή στην εξαφάνιση του Τζ. Κασόγκι

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας Σαουδάραβας, ο οποίος θεωρούνταν ύποπτος για εμπλοκή στην εξαφάνιση του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, όπως μετέδωσαν σήμερα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ειδικότερα, ο Μεσάλ Σαάντ Μ. Αλμποστάνι, ο οποίος βρισκόταν στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη όταν ο δημοσιογράφος, του οποίου στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη, εισήλθε σε αυτό, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Ριάντ, σύμφωνα με την εφημερίδα Yeni Safak.

Η εφημερίδα δεν αναφέρει λεπτομέρειες για το δυστύχημα.

Ο Αλμποστάνι, ένας από τους 15 ύποπτους που βρίσκονταν την ώρα εκείνη στο προξενείο, φέρεται ότι έφυγε από την Τουρκία στις 2 Οκτωβρίου, την ίδια δηλαδή ημέρα που ο Κασόγκι πήγε στο προξενείο, αναφέρει το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι τουρκικές αρχές υποψιάζονται ότι ο δημοσιογράφος δολοφονήθηκε μέσα στο προξενείο. Το Ριάντ όμως αρνείται τις κατηγορίες.

Η τουρκική αστυνομία ήδη πραγματοποίησε έρευνες στο κτίριο του προξενείου και στην κατοικία του σαουδάραβα προξένου, καταλήγει το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.