«Μυστήριο» με φωτιά στο J2US: Κάηκε το αυτοκίνητου του Αμούτζα, ενδείξεις εμπρησμού

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αρχών προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια της φωτιάς που ξέσπασε στο πάρκινγκ που χρησιμοποιούν οι συντελεστές του J2US

Δύο οχήματα – μεταξύ των οποίων το ΙΧ του Γιώργου Αμούτζα – τυλίχθηκαν στις φλόγες αργά το βράδυ του Σαββάτου 6ης Απριλίου στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, η Πυροσβεστική κλήθηκε λίγο μετά τις 22:00, ενώ η φωτιά επεκτάθηκε και σε ένα τρίτο σταθμευμένο όχημα που υπέστη μικρότερες υλικές ζημιές.

Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο του ηθοποιού βρισκόταν στο πάρκινγκ του στούντιο – το οποίο είναι φυλασσόμενο – και τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ ο ίδιος βρισκόταν στην σκηνή του σόου. Μάλιστα, ο παραγωγός και παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης, ενημερώθηκε για το συμβάν και θα καλύψει ο ίδιος τα έξοδα από τις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο του γνωστού καλλιτέχνη.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για φωτιά που προκλήθηκε από πρόθεση, κάτι ωστόσο που μένει να επιβεβαιωθεί αφού ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *