0

Μια ιστορία, που μπορεί να μοιάζει καθημερινή, αλλά στην πραγματικότητα είναι μοναδική και βαθιά αληθινή, αφηγείται η διαφήμιση Mikel (https://youtu.be/kjokXxRZetk), η οποία ήδη προβάλλεται και συζητιέται στο internet και την τηλεόραση!

Η ταινία ξεκινά ως flashback. Ένα ταξίδι στο χρόνο. Μέσα από διαφορετικές σκηνές παρακολουθούμε πάντα ένα μικρό αγόρι να παίρνει μαθήματα ζωής από τον πατέρα, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς δίπλα του. Το αγοράκι μαθαίνει τι θα πει χαρά, κατόρθωμα, οικογένεια, αγάπη, παιχνίδι, δουλειά. Όταν, νεαρός άντρας πια, ξεκινά να κερδίζει μόνος τη ζωή, κρατά τις αξίες του πατέρα του ως οδηγό στα πιο δύσκολα και τα πιο ωραία.

Κι ενώ παρακολουθούμε τη διαφήμιση με νοσταλγία και συγκίνηση, καθώς μιλάει για βιώματα που όλοι έχουμε ζήσει, λίγο πριν το τέλος ανακαλύπτουμε ότι στην ουσία αποτυπώνει την ιστορία του ανθρώπου που εμπνεύστηκε και δημιούργησε τα Mikel. Την ιστορία ενός γιου, που έμαθε να βλέπει τον κόσμο μέσα από τα μάτια και τις αξίες του πατέρα του και ο οποίος τώρα μεγαλώνει με τις ίδιες αξίες τα δικά του παιδιά. Γι’ αυτό και επέλεξε το λογότυπο της εταιρίας να φέρει τη μορφή του, ώστε να τον τιμά και τον θυμάται πάντα. Η ταινία κλείνει δυνατά με την ανάμνηση του πατέρα που δεν ζει πια, αλλά εξακολουθεί να παραμένει «παρών».  

Τα Mikel ξεκίνησαν από τη Λάρισα το 2008. Αμέσως το λογότυπο με το πρόσωπο του «παππού Μιχάλη», πατέρα του ιδρυτή τους, κέρδισε το κοινό. Η επιλογή αυτή δεν υπήρξε τυχαία, είχε ουσία και υπόσταση: τον σεβασμό στην ποιότητα και τον άνθρωπο. Η εξαιρετική και σταθερή ποιότητα και οι συνταγές που ξεχωρίζουν είναι αποτέλεσμα τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης, στην οποία σταθερά επενδύουν τα Mikel.

Σήμερα τα Mikel αριθμούν πάνω από 140 καταστήματα σε όλη τη χώρα και παράλληλα έχουν επεκταθεί στην Κύπρο και το Ντουμπάι, όπου ήδη απολαμβάνουν μεγάλης απήχησης στο κοινό.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
lamianow

3 κανόνες που πρέπει να τηρείς στο πρωινό (για να χάσεις βάρος)

Previous article

Σταθάκης: Θα είμαστε ικανοποιημένοι με περιγραφή των μέτρων για το χρέος

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in TOP STORIES