Μαρινάκης στην ΕΠΟ: «Ήρθε η εποχή να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο»

Lamianow.gr
Lamianow.gr 1 μήνα ago Add a Comment
Updated 2022/06/29 at 3:42 ΜΜ
2 Min Read
bagelas

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάστηκε ενωτικός στα όσα είπε στη συνεδρίαση της Επιτροπής του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και ζήτησε από όλους να βοηθήσουν για να αλλάξει σελίδα το άθλημα

Στην πρώτη του παρουσία στην ΕΠΟ και στην συνεδρίαση της Επιπτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνέχισε στο ίδιο ενωτικό κλίμα που παρουσιάζει και ως πρόεδρος της Super League 1.

Ειδικότερα ο κ.Μαρινάκης επισήμανε μιλώντας στην Επιτροπή της ομοσπονδίας: «Όπως είπα και μετά την εκλογή μου στην προεδρία της Super League ήρθε η εποχή να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Μείναμε πίσω. Οι Super League και UEFA θέλουν και πρέπει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να ορίζεται απο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη και περισσότερα έσοδα και για την ΕΠΟ.

Πρέπει και εσείς να αναπτύξετε το ποδόσφαιρο στην περιοχή σας, την Εθνική μας ομάδα και να μην ασχολείστε με το ποιός θα είναι διαιτητής. Δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν.

Η επαγγελματική διαιτησία πρέπει να προχωρήσει όπως σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα του κόσμου. Και έχουμε καθυστερήσει πολύ σε αυτό. Εμείς σαν Super League θα επωμιστούμε το κόστος ώστε να μη χρεωθεί κάτι παραπάνω η ΕΠΟ».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεσμεύτηκε ως Πρόεδρος της Super League 1 ότι θα φροντίσει ώστε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο των ποδοσφαιριστών στην Super League 2 να είναι αντίστοιχο με αυτό της Super League 1. Μία κίνηση για τον Έλληνα παίκτη που επικροτούν και ο ΠΣΑΠΠ και η Super League 2.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content