Λάρισα: Του έκαναν το κατάστημα καλοκαιρινό για 5 ευρώ – Αναστάτωση από τις αλλεπάλληλες διαρρήξεις!

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Είναι γνωστό πως οι καταστηματάρχες αφήνουν πάντα λίγα ψιλά στο ταμείο και έτσι οι διαρρήκτες πήραν ακόμη και τα κέρματα από το ταμείο καφενείου στη Λάρισα.

Τα ξημερώματα της Κυριακής άγνωστοι «μπούκαραν» σε καφενείο στο κέντρο της πόλης και αφού έψαξαν επισταμένα τον χώρο άρπαξαν ότι βρήκαν. Δηλαδή μόλις 5 ευρώ από το ταμείο του καταστήματος.

Με την ίδια μεθοδολογία άγνωστα άτομα εισέβαλαν σε καθαριστήριο στο κέντρο της πόλης τα ξημερώματα της Δευτέρας και άρπαξαν 200 ευρώ από το ταμείο.

Οι δράστες και των δύο διαρρήξεων παραμένουν ασύλληπτοι με τους αστυνομικούς να διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Πηγή: larissanet.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article