Ακολουθήστε μας

Αναζήτηση...

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαμία: Οι εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου Λαμιέων – Τα καθήκοντα τους μετά τον “ανασχηματισμό”!

Ο δήμαρχος Λαμιέων, προχώρησε σε “ανασχηματισμό”  – επαναπροσδιορισμό αρμοδιοτήτων των αντιδημάρχων και των εντεταλμένων συμβούλων του δήμου Λαμιέων. Στο κομμάτι των αντιδημάρχων ο συγκεκριμένος επαναπροσδιορισμός βρίσκει απόλυτα σύμφωνους τους ίδιους οι οποίοι φέρονται να συμφωνούν πλήρως με τη συγκεκριμένη απόφαση του Θύμιου Καραϊσκου με την μόνη διαφορά να είναι ο προβιβασμός του Κώστα Κερπινιώτη σε άμισθο Αντιδήμαρχο λειτουργίας των Δημοτικών Κοιμητηρίων.

Όσον αφορά τους εντεταλμένους συμβούλους του Δήμου Λαμιέων η αλλαγή είναι πως ο Δημήτρης Ρίζος ο οποίος μίλησε νωρίτερα στο Lamianow.gr, αναλαμβάνει τον νέο τομέα της Εφαρμογής Πολιτικών Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και τη λειτουργία των λαϊκών αγορών…

Η απόφαση

Ι. Ορίζουμε τους κατωτέρω Δημοτικούς Συμβούλους, ως Εντεταλμένους Συμβούλους του Δήμου Λαμιέων, με θητεία από 20/11/2020 μέχρι 06/11/2021, εντός της τρέχου σας δημοτικής περιόδου, με τους εξής τομείς ευθύνης και αρμοδιοτήτων τους.

1.- τον Δημήτριο Τζούφλα του Κωνσταντίνου, από τη Δημοτική Παράταξη «ΛΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ», ως Εντεταλμένο Σύμβουλο Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού, υ πεύθυνο Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.

2.- τον Αθανάσιο Παπαχρήστο του Νικολάου, από τη Δημοτική Παράταξη «ΛΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ», ως Εντεταλμένο Σύμβουλο Παιδείας, Καινοτομίας και δια βίου  μάθησης.

3.- τον Δημήτριο Ρίζο του Γεωργίου, από τη Δημοτική Παράταξη «ΛΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ», ως Εντεταλμένο Σύμβουλο εφαρμογής πολιτικών Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και υπεύθυνο λειτουργίας λαϊκών αγορών.

4.- τον Γεώργιο Παλιούρα του Ιωάννη, από τη Δημοτική Παράταξη «ΛΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ», ως Εντεταλμένο Σύμβουλο στα θέματα πρωτογενούς τομέα (αγροτικής  ανάπτυξης, κτηνοτροφίας, αλιείας)

5. τον Δημήτριο Αργυρίου του Αθανασίου, από τη Δημοτική Παράταξη «ΛΑΜΙΑ  ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ», ως Εντεταλμένο Σύμβουλο υπεύθυνο λειτουργίας της Δημοτικής  Φιλαρμονικής.

6.- τον Κωνσταντίνο Ξεφλούδα του Σπυρίδωνα, από τη Δημοτική Παράταξη  «ΛΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ», ως Εντεταλμένο Σύμβουλο με την καθ’ ύλη αρμοδιότητα  της Εποπτείας και Διαχείρισης των Κοινοτήτων των Δημοτικών Ενοτήτων Υπάτης, Γοργοποτάμου, Λειανοκλαδίου και Παύλιανης και με την κατά τόπο αρμοδιότητα του υπευθύνου για την Δημοτική Ενότητα Υπάτης.

 

7.- τον Κωνσταντίνο Αναστασίου του Αθανασίου, από τη Δημοτική Παράταξη  «ΛΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ», ως Εντεταλμένο Σύμβουλο, με την κατά τόπο αρμοδιότητα  του υπευθύνου για την Δημοτική Ενότητα Λειανοκλαδίου

8.- Τον Ιωάννη Ζωγράφο του Κωνσταντίνου, από τη Δημοτική Παράταξη «ΛΑΜΙΑ  ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ», ως Εντεταλμένο Σύμβουλο, με την κατά τόπο αρμοδιότητα του υπευθύνου για την Δημοτική Ενότητα Παύλιανης.

ΨΤΝΑΩΛΚ-ΑΟΧ

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε Επίσης

TOP STORIES

Ο Οκτώβρης στη Σπερχειάδα είναι συνυφασμένος με το παζάρι. Και όχι οποιοδήποτε παζάρι αλλά το γνήσιο, το αυθεντικό, το πανελλαδικά ξακουστό. Αυτό που για...

Featured

Το παζάρι της Σπερχειάδας άνοιξε και το παίρνεις μυρωδιά.... από μακριά!

Featured

Σίγουρα εκεί ψηλά θα φοράει το μπλε μαντήλι, που τον συνόδευσε σε όλη του τη ζω

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα ακόμη συμβάν παραβατικής συμπεριφοράς σημειώθηκε λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα πάνω από την...

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.