Λαμία: Η αστυνομία γιόρτασε τον Προστάτη της, Άγιο Αρτέμιο (Φώτο)

FOTO 15

Η 20η Οκτωβρίου έχει θεσμοθετηθεί, με απόφαση της Πολιτείας, ως «Ημέρα της Αστυνομίας» και παράλληλα ως ημέρα που τιμάται ο Προστάτης του Σώματος Μεγαλομάρτυρας Άγιος Αρτέμιος. 

Για το λόγο αυτό, τελέστηκαν σήμερα (20-10-2020) το πρωί, δοξολογίες σε Ιερούς Ναούς στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώ συνάμα αναγνώστηκε η ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

213455θιυτι

Φέτος, λόγω των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού (covid – 19), σύμφωνα με τα επιδημιολογικά επίπεδα κάθε Νομού, καθώς και των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, οι προαναφερόμενες εκδηλώσεις είχαν περιορισμένο χαρακτήρα, ενώ παραβρέθηκαν σε αυτές κυρίως φορείς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του εορτασμού, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε, από 19 έως και 21-10-2020, την πραγματοποίηση πανελλαδικής εθελοντικής αιμοδοσίας του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, την οποία διοργανώνει η Διεύθυνση Υγειονομικού του Σώματος, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Αστυνομίας.

2 3FOTO 15 FOTO 14 4 5 6 7 8213455 213455 2 9 10

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *