1

Με… ειρωνικά χειροκροτήματα σε αυτούς που αποφάσισαν να αψηφήσουν την απεργία του Συλλόγου Εστίασης και να ανοίξουν τα καταστήματα τους απάντησαν οι απεργοί. Για την ακρίβεια μέλη του Συλλόγου που έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης πέρασαν από την πλατεία Πάρκου και χειροκρότησαν όσους -λίγους είναι η αλήθεια- μαγαζάτορες δεν συμμετείχαν στην απεργία και λειτούργησαν.

Η ανακοίνωση του ΔΣ:

«Ο Σύλλογος Εστίασης και Καφετεριών Λαμίας ευχαριστεί θερμά και από καρδιάς το 99% του κλάδου που αυθόρμητα συμμετέχει καθολικά στην σημερινή πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την αγωνία του κλάδου για το μέλλον και την βιωσιμότητα του. Η εικόνα στην πόλη μιλάει από μόνη της.

Μελανό σημείο στη σημερινή κινητοποίηση παρά τις παραινέσεις του ΔΣ του συλλόγου επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης (μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού)και κάποιες περιφερειακά που επωφελήθηκαν από την στήριξη της εστίασης πανελλαδικά,  σήμερα δηλώνουν ότι δεν ανήκουν στον κλάδο και διαχωρίζουν την θέση τους και επιλέγουν να λειτουργήσουν εις βάρος των συναδέλφων τους.

Αγαπητοί φίλοι, συνάδελφοι ala carte δεν υπάρχουν. Πραγματικά κρίμα..»

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Χαμός με την τραγουδίστρια Sophia Urista που… ούρησε πάνω σε άνδρα φαν στη σκηνή (Βίντεο)

Previous article

Self test στα σχολεία: Διαθέσιμα για τους μαθητές από την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου τα υποχρεωτικά τεστ

Next article

You may also like

1 Comment

  1. Μασκούλες δε βλεπω να φοράμε όλοι ομως

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in TOP STORIES