Καβάλα: Σκότωσε τον ιδιοκτήτη της καντίνας και έγινε καπνός – Που οδηγούν οι κάμερες ασφαλείας – video

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Ο 58χρονος ιδιοκτήτης της καντίνας, βρέθηκε νεκρός περίπου στις 19.00 το απόγευμα, στην είσοδο της καντίνας του, στην εθνική οδό, 10 χιλιόμετρα έξω από την Καβάλα. Το θύμα είχε πυροβοληθεί με καραμπίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 58χρονος φαίνεται ότι πυροβολήθηκε την ώρα που έκλεινε την καντίνα. Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες αλλά όχι η καραμπίνα. Το θύμα εντοπίστηκε πεσμένο μπρούμυτα με τραύματα στην ωμοπλάτη.

Ο 58χρονος άργησε να επιστέψει στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει η οικογένειά του η οποία ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι Αρχές απέκλεισαν την πιθανότητα να πρόκειται για αυτοκτονία.

Κάτοικοι της περιοχής έλεγαν ότι δεν άκουσαν πυροβολισμό. Η Αστυνομία εξετάζει από χθες (10-11-2019) βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας της περιοχής, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον δράστη.

Η αστυνομική έρευνα έχει καταλήξει σε ένα βασικό ύποπτο, ενδεχομένως και πελάτη της καμπίνας, που νωρίτερα φέρεται να είχε διαφωνία με το θύμα.

Πηγή: kavalanews.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.