Η στιγμή του πανικού από την αναγκαστική προσγείωση Boeign 737 στο αεροδρόμιο της Μανίλας (VIDEO)

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Στο βίντεο που καταγράφει από το παράθυρό τους ένας από τους επιβάτες, φαίνεται το αεροσκάφος να προσεγγίζει με ταχύτητα το διάδρομο προσγείωσης.

Αμέσως μετά ξεκινούν αναταράξεις καθώς το Boeing 737 βγαίνει από το διάδρομο προσγείωσης και γλιστρά μέχρι τα προστατευτικά κιγκλιδώματα όπου και σταμάτησε.

Όπως ακούγεται στο βίντεο ο πανικός των επιβατών είναι έκδηλος καθώς για λίγα δευτερόλεπτα επικρατεί σκοτάδι ενώ ακούγεται και κάποιος να φωνάζει «stay, stay» σε μια προσπάθεια να μην προκληθεί πανικός.

Ευτυχώς από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς από τους 157 επιβάτες και το 8μελες πλήρωμα. Αντίθετα το αεροσκάφος υπέστη σοβαρές ζημιές καθώς αποκολλήθηκε ένας από τους κινητήρες.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η πτήση MF8667 από το Xiamen έκανε αναγκαστική προσγείωση, ενώ βρισκόταν για πάνω από μια ώρα στη Μανίλα, κάνοντας κύκλους.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.