Γ.Ν Λαμίας: Και με την… βούλα νέος Υποδιοικητής ο Γιώργος Καραβάνας – Έληξε η θητεία του Ανδρέα Κολοκυθά!

Lamianow.gr
Updated 2020/10/05 at 8:28 ΜΜ
4 Min Read
karabanas

Όπως αποκάλυψε πριν λίγες μέρες το Lamianow.gr ο Λαρισαίος Γιώργος Καραβάνας θα αναλάμβανε το πόστο του Υποδιοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας στην θέση του Ανδρέα Κολοκυθά. Πέρασαν λίγα 24ωρα και οι πληροφορίες επαληθεύτηκαν στο έπακρο μιας και σήμερα Δευτέρα (05/10) εκδόθηκε το σχετικό ΦΕΚ με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Αναπληρωτή Διοικητή στο Νοσοκομείο Λαμίας σε συνέχεια της λήξης θητείας του προηγούμενου αναπληρωτή διοικητή.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο Τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ. 819/05.10.2020 ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 3869:

“8. Το υπ’ αρ. 16440/25-6-2020 αντίγραφο Ποινικού Μητρώου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, αποφασίζουμε:

Α. Τη λήξη της θητείας του Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, αρμοδιότητας 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος του Υπουργείου Υγείας,
ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΑΝΔΡΕΑ του Ιωάννη, (Αρ. βεβ. διαγραφής από το Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου: 3394575448/28-9-2020).
Β. Διορίζουμε τον ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟ του Παναγιώτη, πτυχιούχο “OKLEVEL” Βιολογίας στη Μοριακή Βιολογία και Ανοσολογία του Πανεπιστημίου «ΕΟΤΒΟΣ ΛΟΡΑΝΤ» της Βουδαπέστης (Ουγγαρία), κάτοχο διδακτορικού στις Βασικές Ιατρικές Επιστήμες του Πανεπιστημίου Πατρών ως Αναπληρωτή Διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, αρμοδιότητας της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος του Υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του ν. 3528/2007, με βαθμό 2ο, με τριετή θητεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 του ν. 4052/2012. (Αρ. βεβ. εγγραφής στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου: 7014181157/28-9-2020). (Αρ. βεβ. ΓΔΟΥ Υπουργείου Υγείας: 3811/25-9-2020). Η παρούσα απόφαση να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Υπουργός Ο Υφυπουργός
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ”


fek2


Ποιος είναι ο Γεώργιος Καραβάνας; – Ένα σύντομο βιογραφικό

tyuururturturtu

Ο Γεώργιος Καραβάνας, γεννήθηκε στη Λάρισα το 1971. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Έκανε βασικές σπουδές στη Βιολογία, στο Διεθνές τμήμα του Πανεπιστημίου Eotvos Lorand της Βουδαπέστης, με μεταπτυχιακό στους τομείς της Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας. Κατά τη διάρκεια της στράτευσής του, υπηρέτησε ως Δόκιμος Αξιωματικός και φέρει σήμερα το βαθμό του έφεδρου Υπολοχαγού.

tefrtertert

Τι συμβαίνει στο θέμα… διοικητής;

Τώρα όσον αφορά την θέση του διοικητή οι παρασκηνιακές διεργασίες είναι ιδιαίτερα έντονες τα τελευταία 24ωρα με τα ονόματα που είχαμε αναφέρει σε παλιότερο ρεπορτάζ να παραμένουν στο προσκήνιο. Πρόκειται για τις περιπτώσεις της Ιωάννας Μπριάννη αλλά και του Παναγιώτη Παρχαρίδη, οι οποίες, σύμφωνα με τις πηγές μας παίζουν ιδιαίτερα δυνατά και παρουσιάζονται ως… φαβορί για την ανάληψη της διοίκησης (βάσει βέβαια και των στηρίξεων που φέρεται να τυγχάνουν).

Στους υποψηφίους… διοικητές, βρίσκεται και το όνομα του Ανδρέα Κολοκυθά με τις ίδιες πηγές να σημειώνουν πως αυτή την στιγμή προβάλει ως αουτσάιντερ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει την έκπληξη. Φυσικά στην συγκεκριμένη περίπτωση αναμένεται να αξιολογηθούν και τα πεπραγμένα του ως… αναπληρωτής διοικητής μετά την αποχώρηση Χατζημαργαρίτη.

Τέλος, δεν αποκλείεται, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να προχωρήσει σε… διοικητή έκπληξη ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί στο σχετικό “κάδρο”. Το τελευταίο σενάριο ωστόσο είναι αυτό το οποίο φέρεται να συγκεντρώνει και τις λιγότερες πιθανότητες.

Όπως και να έχει τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι όλο το προηγούμενο διάστημα είναι ουκ ολίγα. Άλλα… προχώρησαν και άλλα έφυγαν από το τραπέζι.

Το όλο ζήτημα ωστόσο βρίσκεται στην τελική ευθεία και είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν ανακοινώσεις…

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content