Απίθανα πράγματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας το βράδυ της Κυριακής. Μια 52χρονη γυναίκα η οποία βρισκόταν σε κατάσταση εκτός ελέγχου δημιούργησε τεράστια αναστάτωση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ μια 52χρονη, ασθενής με κορονοϊό, νοσηλεύτρια του Ιδρύματος σε αναστολή  -λόγω μη εμβολιασμού – που το τελευταίο διάστημα νοσηλεύεται στο Πέτρινο, βγήκε γυμνή στον διάδρομο κρατώντας έναν σταυρό και ένα Ευαγγέλιο και επιτέθηκε στο προσωπικό της βάρδιας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν σε φρενήρη κατάσταση και κανείς δεν μπόρεσε να την περιορίσει μέχρι να ηρεμήσει. Το ιατρονοσηλευτικο προσωπικό το οποίο βρισκόταν στο σημείο ζήτησε την συνδρομή της αστυνομίας προκειμένου να καταφέρουν να ηρεμήσουν και να περιορίσουν τις αντιδράσεις της γυναίκας η οποία ήταν σε κατάσταση σοκ και εκτός ελέγχου. Σημειωτέον τόσο η ίδια όσο και ο άνδρας της ο οποίος νοσησε επίσης από covid νοσηλεύτηκαν στο Γ.Ν Λαμίας με την τελευταία να αρνείται μάλιστα να χορηγηθεί αγωγή και να διάσωληνωθεί ο άνδρας της σε πρότερο χρονικό διάστημα. Να σημειωθεί ότι οι αντιστάσεις της γυναίκας ήταν έντονες και τις προηγούμενες ημέρες ωστόσο το βράδυ της Κυριακής ξέφυγαν.

Η ένταση που δημιουργήθηκε αναστάτωσε και καιτους περίπου 40 νοσηλευόμενους που βρίσκονται στην κλινική Covid 19 του Νοσοκομείου ενώ ζητήθηκε εισαγγελική παρέμβαση προκειμένου  να γίνει ψυχιατρική εκτίμηση και μεταφορά αν χρειαστεί σε αντίστοιχη κλινική. Το συμβάν έληξε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής όταν η γυναίκα  κλείστηκε στο δωμάτιό που νοσηλεύεται δίνοντας τέλος στο απίστευτο αυτό συμβάν.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

5 Comments

 1. Αφού θεωρεί ότι όλα είναι παραμύθια……ας υπογράψει …..και ας πάει στο σπίτι της…. γιατί κάθεται στο νοσοκομείο… ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ…..ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ……ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ….ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ…….ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ….

  1. Ο Θεός να βοηθήσει μην χρειαστεί κανείς συνάνθρωπος μας να νοσηλευτεί, γιατί τώρα με τις ελλείψεις ιατρών & νοσηλευτριών & απαγόρευση φροντίδας από συγγενείς, τα πράγματα είναι ΣΚΟΥΡΑ!

 2. Ο κ. Εισαγγελέας Λαμίας, να ερευνήσει τα πραγματικά περιστατικά. Μην παρουσιάζετε το θέμα όπως θέλετε…μια γυναίκα & νοσηλεύτρια μήπως είδε η άκουσε κάποια πράγματα που δεν ωφελούν τους ασθενείς?
  Τόσα έχουμε μάθει (καταγγελίες & γεγονότα) από τα ελεύθερα site & Ρ/Φ!
  Με την ευκαιρία, σας παρακαλώ, ενα ρεπορτάζ, για την μητέρα & γιό από την Αταλάντη,που νοσηλεύονταν με covit,στο Γ. Νοσοκομείο Λαμίας & έφυγαν τρέχοντας πριν λίγους μήνες, είναι καλά οι συνάνθρωποι μας? Σίγουρα θα είναι καλά, αλλιώς οι καλοπληρωμένοι ΤΕΛΑΛΗΔΕΣ του Πέτσα θα το είχαν κάνει ΒΟΥΚΙΝΟ…

  1. Είστε για τα κάγκελα όλοι μαζί οι ψέκες. Αυτούς πιστεύετε αντί για τους κανονικούς επιστήμονες

   1. Εσύ τράβα πίστεψε όσα σου λεν οι ειδικοί της κυβέρνησης.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like