0

Μοναδικές εικόνες από την μαγευτική Γραμμένη Οξυά και μια όμορφη ιστορία που ανέδειξε το lamianow.gr ταξίδεψαν σε Ελλάδα και ομογένεια μέσω των τηλεοπτικών δεκτών, του Alpha, και της εκπομπής “Σαββατοκύριακο με το Μάνεση” το πρωί της Κυριακής.

Επαγγελματίας οδηγός και ασφαλίστρια στην Αθήνα, η Ντίνα αποφάσισε ότι δεν της ταιριάζει η ζωή της πρωτεύουσας και αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα της, τη Σπερχειάδα. Ανοιξε ασφαλιστικό γραφείο και ενώ όλα άρχισαν να ξαναβρίσκουν το δρόμο της, ο θάνατος του πατέρας της την καταρράκωσε ψυχολογικά και έτσι ένα βήμα πριν την τρέλα όπως λέει η ίδια χαρακτηριστικά, τα αφήνει όλα πίσω της και αποφασίζει με τον άντρα της να αναλάβουν το ταβερνάκι της Γραμμένης Οξυάς στα 1150 υψόμετρο. Από τη Γραμμένη Οξυά «πετάχτηκε» ως το Παρίσι όπου παρακολούθησε μαθήματα υγιεινής διατροφής και ευζωίας και επιστρέφοντας έκανε το γραφικό μαγαζάκι αγαπημένο επώνυμων και ανώνυμων, ορειβατών, αθλητών και κάθε φυσιολάτρη που το επισκέπτεται για το διάσημο Δάσος της Οξυάς. To πρωί της Κυριακής η ιστορία της Ντίνας και πανέμορφες εικόνες από την Γραμμένη Οξυά, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Δείτε ένα βίντεο από το lamianow.gr 

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Γ.Ν Λαμίας : Εκτός έλεγχου η κατάσταση! Γυμνή νοσηλεύτρια – με Covid 19 – επιτέθηκε σε γιατρούς και νοσηλευτές με Ευαγγέλιο και Σταυρό στο χέρι

Previous article

Συνέβη και αυτό – Κίνημα αρνητών της απογραφής – Χαμός στα social media

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in TOP STORIES