Ένα λυπηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε το προηγούμενο 24ωρο στην περιοχή μας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Δήμου Δομοκού. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ, ένας 85χρονος άνδρας έχασε την γη κάτω από τα πόδια του όταν ενημερώθηκε ότι νόσησε από κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή του όταν έμαθε ότι είναι θετικός. Όταν ο ίδιος και η γυναίκα του έμαθαν ότι νόσησαν και ενημερώθηκαν από την γιατρό τους ότι θα πρέπει να καλέσουν το ΕΚΑΒ για να μεταφερθούν στο νοσοκομείο έφτασε πολύ κοντά στο απενενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο παππούς έκλεισε έξω από το σπίτι του, τα άτομα από το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι που πήγε να τον βοηθήσει έγραψε ένα πρόχειρο σημείωμα “…δεν φταίει κανένας για την κατάσταση μας” κατέβηκε στο γκαράζ του σπιτιού του και βάζοντας μπροστά το αυτοκίνητο του προσπάθησε να αυτοκτονήσει από τις αναθυμιάσεις.

Ευτυχώς ένας γείτονας του έσπασε την πόρτα του σπιτιού και κατάφερε να τον βγάλει ζωντανό, σε άσχημη κατάσταση, εκτός του χώρου.

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ που παρέλαβαν το ηλικιωμένο ζευγάρι για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο Λαμίας, μάλιστα ο παππούς συνέχιζε και φώναζε “δεν πάμε πουθενά θα πεθάνουμε στο σπίτι μας”.

Δυστυχώς ένα ακόμη λυπηρό περιστατικό το οποίο συμβαίνει στην περιοχή μας.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

1 Comment

  1. Μπράβο στην Κυβέρνηση ΝΤΙΛΕΡ φαρμακευτικών εταιριών, στα ΜΜΕ που προπαγανδίζουν, φοβίζοντας -επί πληρωμή- τους πολίτες, άλλα & στους περισσότερους Ιατρούς & λοιπό υγειονομικό προσωπικό, που διαφημίζουν το πείραμα & με λόγια οδηγούν τους ασθενείς σε απόγνωση…

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like