Την τιμητική της έχει η Υπάτη και αυτό το Πάσχα, η οποία για μία ακόμη χρονιά θα εορτάσει τα Πασχαλόγιορτα από την Κυριακή του Πάσχα, μέχρι την Κυριακή του Θωμά.
Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου “Οι Αινιάνες” Μάκης Βασιλείου, τόνισε στο Lamia Now την σημασία της γιορτής η οποία κρατά για πάρα πολλά χρόνια, ενώ έχει απήχηση και στις νεότερες ηλικίες.
Την Κυριακή του Πάσχα, οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με τον εσπερινό της αγάπης, το κάψιμο του Ιούδα και τον χορό της αγάπης.
Λόγω μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς, την δεύτερη ημέρα του Πάσχα, θα γίνει η εκδήλωση με τις φωτιές στις οποίες θα κάψουν τα παλαιά στεφάνια του Μαΐου.
Δείτε το video:
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.