Επέστρεψε το «κορίτσι του Μουντιάλ»: Η εκθαμβωτική Ιβάνα Κνολ στις εξέδρες του Αγγλία – Κροατία (pics)

Η Ιβάνα Κνολ επέστρεψε στις εξέδρες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Βρέθηκε στον αγώνα Αγγλία – Κροατία και ανάρτησε σχετικό βίντεο στο Instagram.

Η Ιβάνα Κνολ βρέθηκε ξανά στις εξέδρες του Μουντιάλ.
NEWSROOM
ΑπόNEWSROOM
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Η Ιβάνα Κνολ δεν θα μπορούσε να λείπει από ακόμη ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Η διάσημη Κροάτισσα influencer, που έχει συνδέσει το όνομά της με τις εξέδρες των τελευταίων διοργανώσεων, ταξίδεψε στη Βόρεια Αμερική για το τέταρτο Μουντιάλ της… καριέρας της ως φίλαθλος.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της Κροατίας στη διοργάνωση, δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Επιστρέψαμε, είναι η ώρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Στο βίντεο εμφανίζεται φορώντας ένα κοντό σορτς και κορσέ στα χαρακτηριστικά κόκκινα και λευκά χρώματα της Κροατίας, συγκεντρώνοντας χιλιάδες αντιδράσεις από τους ακολούθους της.

Η Ιβάνα Κνολ είχε τραβήξει τα βλέμματα τόσο στο Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ όσο και στις προηγούμενες μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, αποτελώντας μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες στις εξέδρες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

tanea.gr

Share This Article
ΑπόNEWSROOM
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *