Η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος ενός εκ των τριών μηνυτών, ο οποίος ήταν 16 ετών όταν καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη.
Ο μηνυτής είναι κάτοικος εξωτερικού και λόγω της νέας εργασίας του, που άρχισε σήμερα δεν θα μπορούσε να παρασταθεί στη δίκη για ένα διάστημα έξι μηνών.
Σε πρώτο βαθμό ο Δημήτρης Λιγνάδης καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 12 ετών για τους βιασμούς δύο 17χρονων, ωστόσο, το δικαστήριο του είχε χορηγήσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την έκδοση ετυμηγορίας από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.
newsit.gr
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.