Ο Αριστοτέλης Θάνος έχασε 2-0 σετ από τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, με την Σερβία να κάνει το 1-0 απέναντι στην Ελλάδας για το World Group I του Davis Cup.
Ο Αριστοτέλης Θάνος (Νο. 713) παρά την προσπάθεια του, ηττήθηκε 2-0 από τον ανώτερο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς (No. 53) το στο πρώτο ματς του Davis Cup, ανάμεσα σε Σερβία και Ελλάδα για το World Group I.
Ο Σέρβος τενίστας επικράτησε 6-3, 6-3 σετ, με τον Έλληνα αθλητή να δίνει τη δική του μάχη, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να πάρει τη νίκη. Με αυτό τον τρόπο η Σερβία έκανε το 1-0 απέναντι στην Ελλάδα, με την χώρα μας να έχει δύσκολο έργο και στον επόμενο αγώνα της, καθώς ο Γιάννης Ξυλάς θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
newsit.gr
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.