Australian Open: Η Μπαντόσα εκνευρίστηκε με τον Τσιτσιπά και τον προπονητή της – Τους έκανε νόημα «έλα να παίξεις εσύ»

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Η Πάουλα Μπαντόσα τράβηξε τα βλέμματα στο Australian Open, καθώς βρέθηκε σε δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ στον αγώνα της με την Μάρτα Κοστιούκ.

-Advertisement-

Μετά την εξαιρετική της απόδοση στο πρώτο σετ που κέρδισε 6-4, η Ισπανίδα αντιμετώπισε προβλήματα στο δεύτερο, βρισκόμενη πίσω με 0-5.

Αναζητώντας υποστήριξη, η Μπαντόσα απευθύνθηκε στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον προπονητή της, προσφέροντάς τους τη ρακέτα της σε μια στιγμή, γεμάτη ένταση.

Μετά τον αγώνα και τη νίκη της, η Ισπανίδα αθλήτρια εξήγησε ότι έκανε νεύμα με την ρακέτα προς τον προπονητή της και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν υποστηρικτικός.  «Το έλεγα στον προπονητή μου, να πάρει τη ρακέτα. Ο Στέφανος ήταν πολύ υποστηρικτικός, πιστεύω ήταν πιο αγχωμένος από εμένα» είπε.

- Advertisement -
-Advertisement-

protothema.gr

-Advertisement-
Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *